Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/48-68-88-0

KNOXFIELD munkaruha kollekció

A KNOXFIELD termékcsalád előnyei

A jól megválasztott munkaruha egész évben elkötelezett partnerünk a hétköznapokban.

Legyen szó köz-és/vagy vasúti munkavégzésről, építkezési, gyári vagy raktározási munkálatokról, a KNOXFIELD ruhák kül- és beltéren is magas szinten teljesítenek. A változatosan kombinálható darabokkal az egyes munkaterületek szerint különböző, mégis egységes stílusban ruházhatja fel csapatát a hőmérsékleti körülményeknek megfelelően.

A látható védelem még fontosabb azok számára, akik kültéren, a szabadban dolgoznak. A HPVS termékvonal modelljeit úgy tervezték, hogy megfeleljenek a jólláthatósági szabvány előrírásainak.

A változatos termékvonalak, az átgondolt anyagválasztás, a minőségi kivitelezés és a szabad mozgást elősegítő, kényelmes szabás teszik különlegessé a KNOXFIELD termékcsaládot, amelynek modelljei tartós, mégis könnyű és lélegző polipamut keverékből készülnek, a nagyobb igénybevételnek kitett részek pedig OXFORD 600D poliészter megerősítő rátétekkel rendelkeznek.

A modellek mindegyike többfunkciós zsebekkel készül, a kabátokon és a mellényeken olyan praktikus részletek is megtalálhatóak, mint a szerszámhurok, a levehető ujjak és kapucni.

A termékcsalád funkcionalitását és széleskörű felhasználhatóságát a hozzáillő kiegészítők hangsúlyozzák.


17termék 117

KNOXFIELD öv

net.1 200 Ft

KNOXFIELD BASIC zokni

net.1 300 Ft

KNOXFIELD rövidnadrág

net.9 900 Ft

KNOXFIELD 275 nadrág

net.15 000 Ft
Szűrés
Ár
 (Ft)
1 270 Ft - 22 225 Ft